Nu Har De Hunnit Bli 12 Dagar Gamla

Nu har Izas små bebisar hunnit bli 12 dagar gamla.  Alla har öppnat sina gulliga ögon helt nu. De växer för fult och är väldigt livliga, de har börjat leka lite försiktigt med varandra. Iza är som vanligt snäll och slickar och matar dem för fulla muggar. Nu efter 12 dagar tror vi att Sture är brunmaskad, Serises och Snös maskning är fortfarande svår att säga. 

Sture väger idag söndagen 25/4 på morgonen 241 gram

Serise väger nu 237gram

Snö väger nu 217 gram



Här har vi Sture 12 dagar gammal.


 
Här är Serise också 12 dagar.



Här är Snö 12 dagar & nätter.



Det här är Sture till vänster och Serise till höger.


Nu har de hunnit bli 1 vecka gamla!

Som rubriken säger så blev de små kattungarna igår en vecka gamla. Alla tre är nu livligare och spralligare. Mamma Iza ger dem gott med mat så de fortsätter att växa med stora steg.
Igår öppnade Serise en liten del av ögen och idag gjorde Sture likaså. Inom kort tid kommer vi nog även att få se Snös blåa ögon.

Sture väger idag den 21/4 192 gram.

Snö väger nu 180 gram

Och Serise väger idag 190 gram.


Sture längst till vänster, Snö imitten och Serise till höger.








Ännu en kull med birmor

Tisadagen den 13/4 fick vår birma Iza sin andra kull. Kullen består av tre små kattungar. De fick namnen Sture, Snö och Serise.




Sture är en livlig kille som alltid tar för sig. Vi tror att han möjligtvis blir lilamaskad, men sådant är svårt att säga nu. När han föddes så vägde han 93 gram och idag, lördag 17/4, väger han 139 gram.



Serise är den största av de tre ungarna. Hon vägde 103 gram vid födseln och hon väger idag 146 gram. Serise är även den lugnste kattungen.

Snö är en kelig liten krabat. Hon gillar att gosa och att dia på mamma Iza. Hon vägde vid födseln 88 gram och väger nu efter fyra dagar 136 gram.


RSS 2.0